Ghid PTC

PTC este prescurtarea de la Paid To Click si inseamna platit pentru a da click. Un PTC este un site unde membrii sunt platiti sa dea click pe niste reclame sub forma de linkuri (Ads) si sa la viziteze timp de 30 de secunde. Pentru fiecare reclama pe care o vezi primesti 1 cent.
Castigul adevarat nu vine de pe urma reclamelor vizitate de tine ci de pe urma reclamelor vizitate de referralii tai. Referralii sunt pesoane care se inregistreaza prin tine. In momentul in care te inregistrezi pe un PTC, acesta iti creaza automat un link personalizat numit "referral link" pe care il poti folosi pentru a invita alte persoane sa se inscrie. Cei care se vor inscrie prin linkul tau vor devenii automat referralii tai. Pentru fiecare reclama pe care unul din referralii tai o viziteaza, primesti intre 0,5 si 1 cent. (depinde de PTC).
Reclamele pe care PTC-urile le pun la dispozitie le poti vizita o data pe zi. Castigul se aduna in contul PTC si il vei putea retrage intr-un cont AlertPay sau PayPal, in momentul in care ai ajuns la suma minima de retragere ( intre 2$ si 10$).
AlertPay si PayPal sunt cele mai cunoscute si folosite sisteme de plata online, prin care poti primi si trimite bani rapid si sigur aproape oriunde in lume. Banii din aceste conturi ii poti retrage in contul tau bancar sau direct pe card. Deschiderea unui cont la AlertPay sau PayPal este gratuita.



Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Un comentariu:

  1. Mersi pentru articol. E ceva foarte folositor mai ales pentru cei ce se folosesc de PTC zi de zi. Oricum cu PTC banii vin greu si putini. E mult mai usor de mers la jocuri de indemanare, unde poti castiga intr-o ora atit cat castigi intr-o luna la PTC.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate